No trobeu a faltar passejar-vos pels food trucks per veure què menjar? 😋
Nosaltres moltíssim! fer una primera batuda per desprès escollir allò que més ens be de gust. Tastar diferents plats de diferents cultures en un sol espai.
A Nomad menjarem bé, sa i a un preu assequible.
L'edició arriba carregada de propostes úniques, mexicà, burger, bocata gourmet, braves, asiàtic... no sabràs per on començar!
Aquest any, tindrem més oferta de menjar vegà, vegetarià.
Tot seguit veuràs la llista completa amb tota l'oferta gastronòmica.
GALA URBAN FOOD: La seva especialitat són les hamburgueses de 200gr. de vedella ecològica. No pots deixar de probar la burger barbacoa, brutal!
CUINA MOMENTS: crea experiències gastronòmiques amb productes frescos i de proximitat. Ofereixen patates confitades, amanida tailandesa, tàrtar de llagostins, satay, tataki de salmó, opcions veganes i sense gluten.
EL BROT: Cuina global amb essència local. Gaudeix de "platillus" internacionals fets amb productes frescos i de proximitat. Delícia garantida!
VESQUE CREPS: Especialitzats en creps, trobaràs creps dolces, salades i premium.
LOS TUCUMANOS RUIZ: Senzillesa i qualitat son les seves senyes didentitat. Ens porten una carta pensada per compartir i per delectar els teus sentits. Empanades, entrepans gourmet…
WE LOVE ASIA: Podràs tastar l'autèntic sabor asiàtic que et portarà directament als mercats nocturs de Bangkok. Gyozes, llangostins en tempura, yakisobes saltejats amb verdures, pollastre teriyaki... ho voldràs tastar tot!
EMPANADILLES ARGENTINES: Especialitzats en empanadilles totalment artesanes fetes al seu obrador amb ingredients naturals, frescos, de primera qualitat i amb el sabor i la textura de sempre.
BAR CORDOBA : Especialitzats en el menjar tradicional amb inspiració andalusa, el Bar Còrdova ofereix una àmplia varietat de racions, com les seves famoses sardines, patates braves, cassó en adob, flamenquins, garrí, calamarsets i riques bombes farcides de carn picant.
L'OBRADOR DE REUS: El clàssic és un brioix tendre a base de canyella i sucre, però cada cop pots tastar-los de més sabors.
REGION PAMPA: un viatge de sabors que comença a Argentina, passeja per Espanya i porta pisques del món. El seu xef Miguel Recchia, amb més de dues dècades d'experiència gastronòmica, desplega la seva passió gurmet aconseguint que el plat més elaborat habiti entre pans.
LA PISETA PIZZERIA: pizzes artesanes, de massa cruixent i fetes al forn de pedra.
CORAZÓN DE ÁGAVE: ens acosta al menjar de carrer tradicional mexicà. Adobs i cuinats casolans treballats amb productes de proximitat als quals se sumen excel·lents salses i un petit toc de llima.
WE LOVE HOTDOG: Salsitxes premium de km0, fetes amb ingredients frescos i locals. Gaudeix d'un sabor autèntic i de proximitat a cada mos.
PORK FICTION: La proposta de Santi és menjar pulled pork de qualitat. Cuinats al forn de llenya a baixa temperatura, garantint el millor sabor a cada mos. Trobaràs bocates gourmet, torreznos i més d'exquisideses amb el porc com a base.
MUCCA DA LATTE: Deliciosos gelats elaborats artesanalment amb la millor selecció d'ingredients naturals. El seu origen mediterrani, la seva creativitat i la seva passió per l'excel·lència confereix als gelats Mucca da Latte autenticitat i un sabor únic. Hi ha opcions de gelats sense sucre i vegans. Entre els seus sabors trobes el de cafè, coco, pistatxo, dolç de llet, llimona, pastís de formatge, torró de Xixona o maduixa del Maresme.
LA GOFRERIA BY COOKETEA: El paradís dels llaminers. El producte estrella és el gofre, elaborats a partir d'una recepta pròpia. Encara que també podràs trobar pastissos naturals, sostenibles i ètics, on la qualitat de la matèria primera i el sabor són el centre d'una experiència perfecta.